24.7 C
Palma

-

El passat 16 de setembre de 2024 L’Ajuntament de Palma ha fet el primer pas en el projecte del bosc metropolità de Palma amb la signatura, per part del batle, Jaime Martínez, i del representant de la propietat de Son Quint, del document de compra d’aquests terrenys per part del Consistori.

Membres del teixit associatiu, entre els quals hi havia representants de l’associació de veïns de Son Rapinya, s’han mostrat molt contents amb l’adquisició de Son Quint. En concret, l’expresident de l’associació de veïns de Son Rapinya i cofundador de la mateixa, Xisco Mengot, ha valorat aquest dilluns com “un dia molt important per a la ciutat de Palma” i, en aquest sentit, ha volgut, en primer lloc , “felicitar aquest equip de govern que ha fet possible que una reivindicació de tants anys s’hagi pogut dur a terme” i, en segon, “reivindicar que això ha estat possible gràcies a la feina de les associacions veïnals”.

De la mateixa manera, s’ha pronunciat Antonio Picazo, vicepresident de l’associació de veïns de Son Rapinya i membre de la Federació d’Associacions de Veïns, per a qui en aquest temps hi ha hagut una cosa “molt important” que els ha mogut a seguir amb les seves reivindicacions i és que “si lluites pots perdre, però si no lluites ja has perdut”. Per aquest motiu, ha assegurat que des del teixit associatiu “seguiran pressionant perquè la major part del patrimoni de la ciutat de Palma, les properes generacions ho puguin veure”.

Article anterior

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueix el teu comentari!
Introduïu el vostre nom aquí

Entrades recents

has de llegir

Xarxes socials

0SeguidorsSegueix
0SubscriptorsSubscriure