25.9 C
Palma

TERRASSES A PALMA

"Una passejada"

-

Mentre la ciutadania surt al carrer per demanar un CANVI DE RUMB que posi fi a la “gentrificació”, l’encariment disparat, la inaccessibilitat a l’habitatge i l’empobriment de la majoria social, les institucions fan anàlisis i comissions tècniques en compte de prendre mesures sobre el que ja sabem i que es detecta amb una simple passejada.
La saturació i la constant proliferació descontrolada de negocis d’oci i restauració a barris residencials és una via d’entrada per a l’expulsió dels residents, la compra especulativa d’habitatges i el lloguer turístic.
El que ara demanem és, simplement, que s’apliqui l’ORDENANÇA MUNICIPAL D’OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA, per a la qual cosa no fa falta ni més estudis ni més demora, només la voluntat política de que es faci complir la norma ja establerta.
Si realment hi ha una voluntat de canviar el rumb i dirigir la mirada cap al resident, comencem pel que és evident i hem trobat en una simple passejada d’un divendres al vespre, en alguns casos fins i tot a la Plaça de Cort, ben davant L’ajuntament de Palma.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueix el teu comentari!
Introduïu el vostre nom aquí

Entrades recents

has de llegir

Xarxes socials

0SeguidorsSegueix
0SubscriptorsSubscriure