23.5 C
Palma

EN MARXA PER LA IGUALTAT

-

La importància de les dones en el Moviment Veïnal és fonamental per a l’organització dels barris i la seva visió i experiència han d’estar present en tots els temes que afectin a la vida dels barris.  

La Federació d’associació de Veïns de Palma compromesa amb la Igualtat, la reivindicació dels drets de les dones, la denúncia de la violència masclista, és un eix fonamental del seu  treball . Si el relleu generacional és una prioritat del moviment veïnal, aquest  ha de comptar amb un enfocament feminista que connecti amb les pràctiques i discursos de les noves generacions.

Aquest 8M ens sumem a la campanya de la Confederació Estatal d’Associacions veïnals per a commemorar aquest dia,  amb el lema “En Xarxa per a la Igualtat”  i a la convocatòria de la manifestació del Moviment Feminista de Mallorca.

El pròxim 26 de Març convoquem la “Primera Trobada de Dones Veïnals de Palma” amb l’objectiu d’aconseguir millorar la qualitat i vida de les persones, i avançar cap a uns barris més justos i inclusius.

Comptarem amb la presència n’Eva Fernàndez Lamelas (Activista veïnal de Barcelona, Antropòloga i Infermera) i amb la col·laboració del Grup de Recerca Desigualtats, Gènere i Polítiques Públiques de l’UIB.

Palma, març 2022

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueix el teu comentari!
Introduïu el vostre nom aquí

Entrades recents

has de llegir

Xarxes socials

0SeguidorsSegueix
0SubscriptorsSubscriure