23.5 C
Palma

Preguntea a l’EMT sobre el funcionament del servei als barris

-

Des de la Federació d’Associacions de VeÏns de Palma, i una vegada recollida la inquietud que han transmès diverses entitats veïnals, dirigim aquestes preguntes i esperem rebre una resposta concreta i precisa al respecte.

1.- L’Ajuntament de Palma ja ha rebut els fons per finançar la gratuïtat de l’EMT de 2023? En cas afirmatiu, quan els va rebre l’Ajuntament? Quina és la quantitat aportada per l’estat?

2.- Com s’ha produït l’acumulació de vehicles sense reparació, amb quina freqüència s’espenyaren? Quin és el nombre habitual de vehicles en reparació? Hi ha hagut una acumulació major darrerament? Des de quina data es podria dir que hi hagut aquesta acumulació?

3.- Quines mesures es preveuen per solucionar l’acumulació de vehicles a tallers de forma estable?

4.- És cert que s’han rebutjat 13’5 milions d’euros  que venen d’Europa? Per quin motiu?

5.- S’ha dit que un 15% de la plantilla de personal està de baixa? Es confirma aquest percentatge? Quina és la causa fonamental per un percentatge tan elevat?

6.- També s’ha publicat que s’han retirat autobusos de línies per destinar-los a recollir turistes? És una circumstància excepcional o es mantindrà la situació? Fins quan?

7.- Hi ha previst posar en marxa línies transversals i/o línies circulars per arribar a destinacions concretes i importants, com en el cas de Son Espases?

El transport de l’EMT és un dels serveis públics més importants de la ciutat i que té un gran valor per a les associacions veïnals dels nostres barris i per al conjunt de la ciutadania. Confiem que les preguntes es prendran precisament com a una mostra d’aquest valor i de la necessitat de tenir una informació precisa i clara, com a contingut essencial de la participació ciutadana.

Palma, 9 d’octubre de 2023

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueix el teu comentari!
Introduïu el vostre nom aquí

Entrades recents

has de llegir

Xarxes socials

0SeguidorsSegueix
0SubscriptorsSubscriure