23.5 C
Palma

Contracimera Social del Turisme

-

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma ens adherim a la Contracimera Social del Turisme, que se celebra els dies 27 i 28 d’octubre a Palma, i que du per lema: “Menys turisme, més vida”. Clourà amb una manifestació, dia 30, a les set de l’horabaixa, que partirà de la porta de Santa Catalina de Palma.

La Contracimera s’ha organitzat en paral·lel a la reunió de ministres de Turisme de la Unió Europea que té lloc a Palma els dies 30 i 31 d’octubre, en el marc de la presidència espanyola del Consell d’Europa. Hi formen part una trentena de col·lectius i entitats socials, ecologistes, veïnals, feministes i sindicals.

Durant la Contracimera i els dies previs, es tractaran qüestions importants per la Ciutat i la illa, com el transport, la crisi climàtica vinculada a l’activitat turística, la situació dels joves, el racisme, la problemàtica de l’habitatge o la conversió de les ciutats en espais de consum.

Les entitats adherides són Fridays For Future, Moviment Feminista de Mallorca, GOB, Federació d’Associació de Veïns, Amics de la Terra, Stei Intersindical, Attac Mallorca, Rebel.lió o Extinció Mallorca, la Utòpica, Greenpeace, Jubilats per Mallorca, Associació de Veïns de Can Amunt, Plataforma contra els Megacreuers, Plataforma contra l’ampliació de l’Aeroport, entre d’altres.

Taula rodona de la FAAVV

Des de la FAAVV hem organitzat una taula rodona prèvia, dia 26 d’octubre, amb el títol “Per un model turístic que no ens empobreixi” amb la participació de Montse Juan, sociòloga, investigadora i membre de l’Associació Barri Civíc de Santa Catalina-es Jonquet; Gonçal Seguí, de la Federació d’Associacions Veïnals de Menorca; Julio Molina, president de la Confederació Estatal d’Associacions Veïnals i Maribel Alcázar, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, que s’encarregarà de moderar la taula.

DEIXA UNA RESPOSTA

Si us plau, introdueix el teu comentari!
Introduïu el vostre nom aquí

Entrades recents

has de llegir

Xarxes socials

0SeguidorsSegueix
0SubscriptorsSubscriure